De projecten van Schok

Scroll naar onder en lees meer over onze nieuwste projecten!

Splitsing woonboerderij

In Lopik heeft Schok Bouwkundig Ingenieurs een monumentale woonboerderij uit 1895 gesplitst. Deze woonboerderij was oorspronkelijk één grote woning, maar bleek te ruim voor een familie. Daarom wilden de opdrachtgevers er twee woningen van maken. Lees hier hoe wij met dit project aan de slag zijn gegaan.

boerderij-splitsing-woning-oprijlaan-auto-oprit-planten-oud-dak-isolatie-stenen-ramen-nok-verduurzamen

Uitbreiding Hoveniersbedrijf Klarenbeek

In Klarenbeek heeft Schok Bouwkundig Ingenieurs een nieuwe werkloods gerealiseerd. Om het gewenste resultaat te behalen is samengewerkt met de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Benieuwd hoe we dit project tot een succes hebben gemaakt? Lees meer.

Vergunningsaanvraag dakkapel

In Doorn heeft Schok Bouwkundig Ingenieurs een dakkapel gerealiseerd. Om het gewenste resultaat te behalen is samengewerkt met de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Benieuwd hoe we dit project tot een succes hebben gemaakt? Lees meer.

huis-bakstenen-bruin-blauw-hoek-aanbouw-ontwerp-tekening-schets
huis-bakstenen-bruin-blauw-hoek-aanbouw-ontwerp-tekening-schets

Vergunningsaanvraag uitbouw en dakkapel

In Bunschoten-Spakenburg heeft Schok Bouwkundig Ingenieurs een uitbouw en dakkapel gerealiseerd. Om het gewenste resultaat te behalen is samengewerkt met de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Benieuwd hoe we dit project tot een succes hebben gemaakt? Lees meer.

Samen iets schokkends maken?